2017.04 SLETH SØGER ARKITEKTER [afsluttet]

Vi oplever opgavetilgang og er samtidig i gang med at formalisere nogle af vores sagsgange. I den forbindelse søger vi flere fagligt dygtige arkitekter til teamet.
Som arkitekt hos SLETH bliver du involveret i nogle af de allermest spændende projekter i DK indenfor Arkitektur og Byudvikling. Vi arbejder lige nu med en række ambitiøse planlægnings-, by- og bygningsprojekter i hele landet, bl.a. Nordhavn i København og Godsbanen i Aarhus. Med andre ord, steder hvor byens dagsordner bliver sat. Vi arbejder både for kommuner og for de private bygherrer, og oplever anerkendelse for, at vi forstår at betragte sagen fra begge sider. Vi bor på Sonnesgade 11 centralt i Aarhus i vores egen bygning, som er nomineret til den prestigefylde Mies van der Rohe pris.
Det er vigtigt for os i SLETH at fastholde en undersøgende og nyskabende tilgang. Det gælder uanset om vi laver byplanlægning, byrum, byggeri eller forundersøgelser til byudviklingsprojekter. Du skal derfor som arkitekt hos os have mod på at udvikle dig, noget på hjerte og en god portion vedholdenhed på klientens og arkitekturens vegne!
Du skal samtidig have lyst til at være en del af den særlige ånd og kultur der er her i huset, hvor vi hjælper og inspirerer hinanden, har det sjovt og ofte indgår små og store partnerskaber med andre virksomheder. Vores hus er et levende sted, hvor mange forskellige mennesker kommer og går.

Rollen som Arkitekt hos SLETH A/S er først og fremmest en faglig rolle, hvor du sammen med en projektleder og de to partnere skal bidrage til at sikre høj kvalitet i alle projektets faser. Hvis du har mod på det, og evner for det, vil du over tid blive tildelt stadig mere ansvar, herunder også medansvar for projektets økonomi og administration.

Vi forventer, at du har:
• Relevant uddannelse, sandsynligvis som arkitekt.
• Særdeles stærk i de skitserende og udviklende faser.
• Gerne et par års erfaring fra tegnestue, hvor du har fået noget øvelse i de forskellige faglige discipliner og opnået kendskab til sagsgange og proces.
• Påhitsomhed i stor stil. Du kan også kalde det udviklingstrang eller kontekstuel forståelse. Du vil noget med projektet og insisterer på at finde løsninger. Det gælder også når svaret ikke er ligetil.
• Stor lyst til samarbejde – og samtidig disciplineret nok til at knokle igennem, når vi hver for sig sidder og færdiggør delementer.

Vi har 1-2 arkitektstillinger i spil. Sammen med vores nuværende dygtige arkitekter skal vi have dækket spændet fra byplanlægning over arkitektur til bygningskonstruktion. Vi har lige nu først og fremmest brug for at få folk ind, der er stærke i de tidlige faser af projektet, hvor projektet skal udvikles og skitseres.
Send din ansøgning senest fredag d. 21/4. klokken 12.00 på post@sleth.dk. Vi afholder samtaler mandag d. 24/4.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Leth på mobil 27 11 19 90.

Med venlig hilsen,
Søren og Rasmus
SLETH