2017.04 VI SØGER PROJEKTLEDERE [afsluttet]

Vi oplever opgavetilgang og er samtidig i gang med at formalisere nogle af vores sagsgange. I den forbindelse søger vi to nye projektledere.
Som projektleder hos SLETH får du ansvar for nogle af de allermest spændende projekter i DK indenfor Arkitektur og Byudvikling. Vi arbejder lige nu med en række ambitiøse planlægnings-, by- og bygningsprojekter i hele landet, bl.a. Nordhavn i København og Godsbanen i Aarhus. Med andre ord, steder hvor byens dagsordner bliver sat. Vi arbejder både for kommuner og for de private bygherrer, og oplever anerkendelse for, at vi forstår at betragte sagen fra begge sider. Vi bor på Sonnesgade 11 centralt i Aarhus i vores egen bygning, som er nomineret til den prestigefylde Mies van der Rohe pris.
Det er vigtigt for os i SLETH at fastholde en undersøgende og nyskabende tilgang. Det gælder uanset, om vi laver byplanlægning, byrum, byggeri eller forundersøgelser til byudviklingsprojekter. For at blive projektleder hos os, skal du derfor have noget på hjerte og en god portion vedholdenhed på klientens og arkitekturens vegne!
Du skal samtidig som projektleder have mod på den administrative og ledelsesmæssige del af opgaven. Vi skal i mål på alle parametre.

Projektledelsesrollen hos SLETH A/S indbefatter:
• Fagansvar. Du udvikler – i samarbejde med de to partnere hos SLETH – projektets koncept og arkitektoniske ide, og du løser de faglige og tekniske udfordringer, der opstår undervejs.
• Kundekontakt. Du er som projektleder den primære indgang for kunden. Du afstemmer forventninger og du varetager mødeplanlægning, dialog med relevante parter mv.
• Teamkoordinering. Du orkestrerer teamet omkring projektet, fordeler opgaverne og sørger for faglig sparring.
• Administration og projektstyring. Du sørger for, at vi når i mål indenfor de rammer, vi har aftalt med kunden og med hinanden. Det indfatter bl.a. ressourceplanlægning, ressourcestyring og økonomiopfølgning i Autopilot.

Vi forventer, at du har:
• Relevant uddannelse. Du er sandsynligvis arkitekt, men det kan også være en beslægtet uddannelse. Det vigtigste er, at du har stærke arkitekt-, byplan-, og/eller bygningsfaglige kvalifikationer.
• Fem til 10 års erfaring fra tegnestue eller rådgivervirksomhed. Gerne som sagsarkitekt eller projektleder, hvor du har opnået kendskab til timesagsstyring og projektledelse.
• Påhitsomhed i stor stil. Du kan også kalde det udviklingstrang eller kontekstuel forståelse. Du vil noget med projektet og insisterer på at finde løsninger. Det gælder også, når svaret ikke er ligetil.
• Udadvendt adfærd og lyst til samarbejde. Du skal både socialt og fagligt trives i rollen som omdrejningspunkt for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.
• Gerne en projektlederuddannelse, eller lyst til at tage en sådan.

Vi har 2 projektlederstillinger i spil. Sammen med vores nuværende dygtige projektledere, skal vi have dækket spændet fra byplanlægning over arkitektur til bygningskonstruktion. Hvordan vi mere præcist skærer det, beror på, hvilke profiler, vi modtager ansøgninger fra.
Send din ansøgning senest onsdag d. 19/4. klokken 12.00 på post@sleth.dk. Vi afholder 1. ansættelsessamtale runde fredag d. 21/4 og 2. ansættelsessamtale runde tirsdag d. 25/4.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Leth på mobil 27 11 19 90.

Med venlig hilsen,
Søren og Rasmus
SLETH