STAVTRUP MULTI-HALL

The project envisions to create a social, community-based sport and culture facility in Stavtrup and its surroundings. Stavtrup Multi-hall is thought to be developed through 6 strategies – as various tools to reinforce and develop the community within the community.

At the city level, the project creates new paths and connects Stavtrup Multi-hall to the surrounding areas. The goal is to create a building that is clearly recognizable as a culture house with 4 active and open facades.

The building is organized in a functional way with a “cultural” exterior and an active interior. The roof is used as an architectural element which sends a clear signal about the functions it is hosting. It is the place that gathers all the features and creates meeting areas protected from weather and wind… all along the year.
All under one roof!

Year: 2017
Location: Aarhus DK
Size: 2.700 m2
Team: Sleth
Status: Invited competition