Jobopslag

Erfaren designansvarlig sagsarkitekt
Bygningsarkitektur

Vil du være en del af en fagligt stærk og ambitiøs arkitektvirksomhed?

Til vores tegnestue i Aarhus, søger vi stærke arkitektfaglige sagsarkitekter med fokus og erfaring indenfor bygningsarkitektur.

SLETH er en arkitektur- og planlægningstegnestue med kontorer i Aarhus og København. Tegnestuen er et tværfagligt hold af arkitekter, konstruktører, planlæggere og landskabsarkitekter, der arbejder med en række ambitiøse planlægnings-, by- og bygningsprojekter. Tegnestuens projekter spænder vidt fra planlægningen af Københavns Nordhavn til blandt andet byggeri, boliger og bymiljø ved Bassin 7 i Aarhus. Uanset om vi laver byplanlægning, byrum, byggeri eller forundersøgelser til byudviklingsprojekter, er det vigtigt for os at fastholde en undersøgende og diskuterende tilgang, som skaber udvikling og sikrer vores kunder og samarbejdspartnere det højeste faglige niveau.

Vi søger projekterende arkitekter, der har lyst til at styrke og udbygge vores position yderligere.

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende arbejde i en virksomhed med et højt fagligt ambitionsniveau, hvor du kommer til at samarbejde med dygtige engagerede kollegaer i et levende, kreativt og uformelt arbejdsmiljø. Vi dyrker et fagligt og socialt miljø, hvor der lægges vægt på sparring og stræben efter at skabe stærke projekter. Du vil komme til at beskæftige dig med en række af vores aktuelle projekter indenfor boliger, erhvervshuse og kulturprojekter.

Du har

  • Lyst til samarbejde og glæde ved at arbejde med arkitektur.

  • Udviklingstrang og påhitsomhed. Du vil skabe kvalitet med dit arbejde og insisterer på at finde de bedste løsninger. Det gælder også, når svaret ikke er ligetil.

  • Relevant uddannelse. Det vigtigste er, at du har stærke arkitekt-, og bygningsfaglige kvalifikationer.

  • 8 års erfaring fra tegnestue. Gerne som projekterende sagsarkitekt eller projektleder, hvor du har opnået grundigt kendskab til alle projektets faser.

  • Gode kommunikationsevner – dansk i skrift og tale.

  • Evnen til både socialt og fagligt at trives i rollen som omdrejningspunkt for samarbejde med kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

Løn og ansættelsesforhold efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen?

Kontakt:

Rasmus Therkildsen (0045 30881001)

eller Søren Leth på (0045 27111990)

Send din ansøgning til job@sleth.dk, vedlagt CV og mærket ”Sagsarkitekt”

Ansøgningsfrist 20. september 2020