Jobopslag

Arkitekt/projektleder

SLETH insisterer altid på faglig
kvalitet og højt ambitionsniveau
. 

 

Som tegnestue vil vi være ledende indenfor udvikling af arkitektur og byplanlægning med udgangspunkt i helhedsorienteret, bæredygtig tænkning gennem gode og tillidsfulde samarbejder. 

Vi har fokus på interne og eksterne samarbejdsrelationer, fordi vi mener, at det skaber de bedste rammer for vores arbejde – og derigennem de bedste projekter. 

Vi vægter sammenhold og ambitioner højt, og sikrer rum for den enkelte medarbejders udviklingsmulighederDerfor er SLETH i dag en energisk og tværfaglig gruppe bundet sammen af et stærkt fagligt fællesskab. 

 

SLETH søger lige nu projekterende arkitekter,
der kan styrke og udbygge vores position yderligere.
 

 

Vi tilbyder en spændende og ambitiøs arbejdsplads på en tegnestue, hvor du kommer til at samarbejde med dygtige, engagerede kollegaer i et levende, kreativt og uformelt arbejdsmiljø.  

Vi dyrker et fagligt og socialt miljø, hvor der lægges vægt på sparring, sammenhold og stræben efter at skabe stærke projekter. 

 

Du er forslagsstillende, har udviklingstrang og
lyst til altid at gå en ekstra mil, for at finde den rigtige løsning.
 

 

Du har gerne erfaring som projekterende sagsarkitekt eller projektleder, hvor du har opnået grundigt kendskab til alle projektets faser. 

Du har lysten og evnen til — både socialt og fagligt — at påtage dig rollen som omdrejningspunkt på tegnestuen, med ansvar for udvikling af projekter sammen med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. 

  

Du bliver en del af en arbejdsplads med højt humør,
engagement, ordnede forhold og plads til bevægelse. 

 

Du vil komme til at beskæftige dig med en række af vores aktuelle projekter indenfor bolig, erhvervshuse og idræts- og kulturprojekter. 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte:
Partner og Arkitekt MAA Rasmus Therkildsen på telefon 0045 3088 1001 eller rt@sleth.dk. 

Send en motiveret ansøgning tiljob@sleth.dk med vedlagt CV. 

Ansøgningsfrist21. juni 2021 

 

Se vores projekter her