0221 Stavtrup Multihal

Culture House

Year: 2017
Location: Stavtrup, Denmark
Size: 2.700m2
Status: Competition

The project envisions to create a social, community-based sport and culture facility in Stavtrup and surroundings.

Stavtrup Multi-hall is thought to be developed through 6 strategies, as various tools to reinforce and develop the community within the community.

At the city level, the project creates new paths and connects Stavtrup Multi-hall to the surrounding areas. The goal is to create a building that is clearly recognizable as a culture house with 4 actives and open facades. Well connected with its environment.

The building is organized in a functional way with a “cultural” exterior and an active interior. The Stavtrup Multi-hall is an active multifunctional facility. The roof is used as an architectural element which send a clear signal about the functions is hosting. It is the place that gathers all the features and creates meeting areas protected from weather and wind. All along the year.

– All under one roof.